Victor Ponta: USL a scos România din groapă

| 13 iul, 22:18

Premierul Victor Ponta a decrata, luni, la Antena 3, că Uniunea Social Liberală a scos România din groapă.

”Nu ştiu dacă trebuie să consider că despre cariera mea politică trebuie vorbit ca despre istorie. Vreau ca această guvernare, guvernarea USL, va rămâne ca o guvernare care a scos ţara din groapă. Guvernare USL lasă o ţară pe primul loc în Europa la creşterea economică”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, premierul a vorbit despre realizările USL. Astfel, premierul a ținut să precizeze că formațiune apolitică a fost cea mai bună idee politică din ultimii 25 de ani

”USL, despre care eu cred că a fost cea mai bună idee politică din ultimii 25 de ani, a avut mai multe componente. Prima: componenta de luptă cu un regim, cu Traian Băsescu, şi a fost o bătălie pe care o perioadă am câştigat-o. Ca orice victorie, nu e definitivă. A mai avut o componentă de care am răspuns direct: partea de guvernare a ţării. După trei ani şi jumătate, recunosc că sunt mulţumit de lucrurile pe care le-am realizat. Oamenii şi-au primit pensiile şi salariile înapoi”, a precizat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ