VICTOR PONTA îi răspunde lui DAN MIHALACHE. Care este REPLICA premierului

| 14 iul, 08:18

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, referindu-se la afirmaţiile şefului Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache privind e-mailurile pe tema salariilor demnitarilor, că nu a comunicat în ultima perioadă cu acesta prin e-mail, reiterând că salariile demnitarilor vor creşte odată cu cele ale bugetarilor.

'Am discutat cu domnul Iohannis în martie şi am spus că susţin şi mi se pare un lucru de bun simţ ca şi demnitarii români să aibă venituri mai mari decât au în acest moment. (...) Am discutat eu cu domnul preşedinte (...) şi am zis să îl echivalăm preşedintelui ÎCCJ. (...) Nu doar că am discutat, dar chiar am făcut o grilă care să aibă un sens. Domnul Mihalache nu ştiu ce mailuri are de la mine, cu siguranţă nu are în ultima perioadă, că nu scriam din Turcia cu domnul Mihalache', a spus Ponta la un post de televiziune.

Premierul a reiterat că salariile demnitarilor vor fi mărite odată cu cele ale bugetarilor.

'Opinia mea, pe care i-am spus-o şi domnului Oprea, a fost aceea că trebuie să mărim salariile la demnitari, dar odată cu legea salarizării (...) Nu sunt populist, (...) dar cum îi explic medicului că îi măresc salariul doar ministrului Sănătăţii? (...) De trei luni vorbim despre legea salarizării, o nouă lege care să aşeze lucrurile. (...) Rămâne că mărim salariile la demnitari când le mărim şi la ceilalţi', a declarat Victor Ponta, răspunzând unor întrebări.

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a afirmat sâmbătă seară că tema majorării salariilor demnitarilor a fost iniţiată şi prezentată preşedintelui Klaus Iohannis la începutul acestui an, declarând că nu vrea să fie pus ''în situaţia penibilă'' în care să facă publice e-mail-uri pe acest subiect trimise de Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ