RADU BANCIU dărâmă tot! Mesajul DUR adresat unor jurnalişti

| 14 iul, 08:06

Radu Banciu a vorbit despre gafa comisă de cei de la Euronews, care au greșit numele premierului Victor Ponta, scriind Victor Monta

”Pe contul twitter a apărut această gafă numindu-l Victor Monta. Se pare că este o tradiție în general să nu fii pregătit când ești politician. Politica a ajuns scursura meseriilor în Europa și peste tot in lume.

Oamenii serioși s-au ferit să intre în politică că este riscant, devii vulnerabil, ești o țintă, ai o familie și ăia vor trăi în teroare. Au ajuns în general numai lături, oameni atât de slab pregătiți. E ca și cum m-ar numi unul director de fizică.

Când ai lacune într-un domeniu, ele vor ieși la iveală. Tu nu ai minime cunoștințe economice, politice, geografice, în genel informații medii.

Mai ales președintele SUA și tu nu știi țările din Europa, toți președintii SUA au fost așa de la Kennedy încoace.

Nu poți să trimiți un om la Budapesta când trebuie să ajungă la București, e o chestie total lipsită de respect. Te uiți pe o hartă, te uiți undeva, cunoști niște date generale.

Așa și ăștia: au o scuză că hashtgul folosit de utilizatorii online a fost Puie Monta. Și de acolo devenind viral, așa era trecut numele sau tocmai pentru a face înconjurul diasporei, ceea ce s-a întâmplat, și acolo cei de la Euronews au preluat acest Monta în loc de Ponta, neuitându-se nicăieri, necăutand, îți dai sema cât de prost pregătit trebuie să fii. Nu se poate să fii atât de tont, e o greșeala jalnică pe care ăștia o produc pe bandă rulantă”
, a spus Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ