ATAC FĂRĂ PRECEDENT la Victor Ponta: „Dacă nu demisionează, e complice la terfelirea...”

| 13 iul, 19:14

Atacurile la Victor Ponta vin de la toate partidele din Opoziție! Nu doar președintele Klaus Iohannis îi cere demisia sau liderii PNL, ci și cei de la PMP. Oamenii lui Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa lui Ponta, pe care îl acuză că dacă nu pleacă din fruntea Guvernului, devine complice la terfelirea imaginii României.

”Dacă Victor Ponta şi-a pus partidul la adăpost, prin autosuspendarea din funcţiile deţinute, la România nu se gândeşte. Nu-l interesează daunele de imagine, prestigiu şi credibilitate pe care i le provoacă.

Cine să mai aibă încredere într-o ţară cu premierul inculpat penal şi cu averea sub sechestru?

Anunţul DNA precizează că:

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul PONTA VICTOR-VIOREL, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de:

- fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni),

- complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată,

- spălarea banilor.”

„În cauză, procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpatului Ponta Victor-Viorel.”

Prejudiciile enorme aduse României nu intră în calculele lui Victor Ponta, care se agaţă cu disperare de bugetul de stat, din care distribuie cu largheţe clientelei politice bani, altfel nemeritaţi.

Fără accesul la punga statului, Ponta ar deveni un nimeni. Şi el ştie acest lucru.

Dar românii, cetăţenii obişnuiţi, acceptă să se facă de râs în lume, pentru că au un premier corupt şi pus sub urmărire penală?

Rămâne să vedem reacţia societăţii civile, a românilor simpli, a presei cinstite, a elitei intelectuale, oameni oneşti şi corecţi, care se văd conduşi de un infractor. Ei ce sentimente încearcă acum, după inculparea penală a premierului lor?

De văzut şi reacţia clasei politice, care are puterea şi prerogativele de a-l schimba pe Victor Ponta din funcţia de premier.

Dacă n-o face, devine complice la terfelirea României în plan internaţional, la prăbuşirea încrederii şi parteneriatului euroatlantic.”, se arată într-un comunicat al PMP.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 19:11
Ioan
Oferta cea mAI CONVENABILA DE LUCRU LA DOMICILIU!
Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ