Liviu Dragnea: Nu eu am adus partidul în stare ambiguă. Mă interesează ca Ponta să fie găsit nevinovat

| 13 iul, 17:31

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că pentru el important este ca Victor Ponta să fie găsit nevinovat de justiţie şi a spus că în coaliţie ''lucrurile s-au lămurit'', transmite Agerpres.

''Important e că în coaliţie lucrurile s-au lămurit, acesta este cel mai important lucru că există susţinere fără echivoc din partea tuturor partenerilor de coaliţie ca Ponta să rămână prim-ministru. Şi PSD, UNPR şi ALDE susţin acest Guvern. Dincolo de discuţiile din fiecare partid, e important pentru oameni să ştie că e un Guvern stabil, care face lucruri bune mai departe. (...) Comitetul Executiv va hotărî calea de urmat. Rovana Plumb are atribuţii clare, stabilite prin statut. (...) Nu am adus eu partidul în stare ambiguă. Mă interesează ca Victor Ponta în final să fie găsit nevinovat. Ţin mult la Victor Ponta'', a spus Dragnea, fiind de părere că social-democraţii nu au nevoie de congres pentru că acest lucru ''ar naşte foarte multe tulburări''.

El a precizat că în cadrul CExN se vor decide măsurile necesare pentru susţinerea guvernării, dar şi calea pentru ca PSD să obţină la alegerile din 2016 rezultate bune.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ