Quintus: Fuziunea cu PDL nu este posibilă, democrat-liberalii nu se lasă înghiţiţi

| 02 iun, 2014

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni, că fuziunea liberalilor cu PDL nu este posibilă, deoarece democrat-liberalii 'nu se lasă înghiţiţi'.

'Două partide care nu pot renunţa la identitatea lor nu pot fuziona. Aseară am auzit-o pe doamna Macovei că dânşii nu renunţă, iar noi (...) am trecut în statut că nu putem renunţa la nume, identitate, trecut şi aşa mai departe. Prin urmare, putem să ne alăturăm într-o combinaţie, să zicem alianţă care poate să ţină măcar până la alegerile prezidenţiale şi după aceea (...) ne vom vedea fiecare rostul', a spus Quintus, înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Întrebat dacă fuziunea prin comasare este o variantă în acest moment, preşedintele de onoare al liberalilor a răspuns: 'E o variantă dacă se lasă înghiţiţi, dar nu se lasă nici ei'.

De asemenea, chestionat de jurnalişti, Quintus a arătat că o fuziune între cele două partide 'nu e posibilă, nu că se renunţă'.

Citeşte şi: Unii liberali încep să se prindă că au luat plasă de la Antonescu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ