Sebastian Ghiţă: "Antonescu pare Marele Cacealmist al politicii dâmboviţene"

| 02 iun, 2014

Într-o declaraţie de presă, depuptatul PSD acuză războiul lui Crin Antonescu cu presa, război pe care îl pune pe seama eşecurilor politice ale ale fostului preşedinte liberal.

Deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, spune că nu înţelege atacurile lui Crin Antonescu la adresa presei şi că acesta încearcă astfel să-ţi ascundă eşecurile politice. ”Observ mirat atacurile lui Crin Antonescu si constat ca domnia sa are, de ceva vreme, un razboi cu jurnalistii si cu presa. Conceptia sa despre munca oamenilor din redactii este gresita. Aproape jignitoare. A inceput prin a ataca, acum un an, Evenimentul Zilei, B1, ca erau băsiste, după care a trecut la Antena3 si RomaniaTV, că sunt useliste. A lovit in munca multor jurnalisti, in funcție de mișcările sale politice. Azi cu Băsescu, ieri anti-Băsescu! Lipsa de performanta politica si pierderea oricăror șanse politice printr-o cacealma ciudata in fata lui Johanis pare un joc de poker cu miza PNL. Toate astea nu pot fi acoperite permanent printr-o cearta cu presa care te critică”, afirmă Sebastian Ghiţă.


Citeste mai mult pe romaniatv.net
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ