Cătălin Striblea părăseşte RomâniaTV

| 28 dec, 2014

Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii Ultima Oră de la RomâniaTV, părăseşte postul. El dă de înţeles într-o postare pe blogul lui că televiziunea nu i-a prelungit contractul.

Cătălin Striblea se desparte de România TV, însă precizează că plecarea sa are loc în condiţii civilizate şi că ce a avut de spus, a spus conducerii tv şi nu va face dezvăluiri din culise.

"De ce am plecat? Uneori am simțit că sunt mai multe lucrurile care ne despart, decât cele care ne legau. De ce au vrut ei să plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil că e vorba de același sentiment.

Ne-am certat? Nicio secundă. Am trecut fiecare cu calm și chiar râzând. Bine, ei au și experiența transferurilor de jucători pe care le fac de ani de zile. M-a surprins?Sincer să fiu, dacă m-ați fi  întrebat acum o lună aș fi avut dubii. Am să le reproșez ceva? Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să fie mai clare, dar le mulțumesc pentru sprijin de-a lungul ultimilor ani.

Iar pentru cei care așteaptă să încep un război de natură etică, ideologică sau tabloidă cu conducerea sau patronatul vă înșelați profund. Ce am avut de spus ne-am spus între noi. Eu unul cred că Ultima Oră a fost un program politic bun și credibil. Pentru el am muncit în ultimul an alături de Liliana Ruse, o super-jurnalistă, în fața căreia mă înclin. De altfel, publicul a creditat acest program care, în noiembrie, a fost cel mai vizionat după breaking-news-uri, evident. Asta înseamnă că am muncit serios", scrie Striblea pe blog.

Citiţi întreaga sa postare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
munteanul
"Ultima ora", un program politic unde s-a mancat rahat cu tonele. Se pare ca lui Striblea i s-a camaplecat si va incerca sa schimbe acum polonicul..
29 dec, 2014
dorel ala cu tirnacopu
guitz tv
o alta cocina in care o turma de primate grohaie in delir, iar oameni pe care-i credeam intregi la creer, fac inhalatii de gaze stomacale... in timp ce tara se duce de ripa, ei grohaie despre te miri ce penibilitati...
29 dec, 2014
Psycho
Marelui ziarist, stirist, producator
Mai Striblea, asta taiat (sau lovit) la cap, cum poate fi un Breaking News categorisit un program cu cea mai mare audienta?
Breaking News nu este, in primul rand, un program, ci, asa cum il arata numele, este o stire care nu face parte dintr-un program. Deci nu poate face audienta decat in limita programului pe care-l intrerupe!
Du-te, taica, du-te!
30 dec, 2014
giani163
Striblea
Fiule dute La BBB111 acolo nu este cocina ci miroase a trandafiri sau la antirealitatea si sa vezi ce ziarist mare esti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ