Iohannis: Afirmaţiile lui Ponta sunt caraghioase

| 02 iun, 2014

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că afirmaţiile premierului Victor Ponta referitoare la anumite forţe oculte care ar dori candidatura sa la Preşedinţie, deoarece este un om slab, sunt caraghioase.

'Dacă sunt un om slab sau gras poate să hotărască alţii, dacă s-a referit la calitatea de politician slab sau puternic nu i-aş da niciun răspuns ci aş lăsa mai degrabă analiştii să îşi dea cu părerea avizată în legătură cu acest lucru, iar în chestiunea cu anumite structuri şi anumite scenarii permiteţi-mi să spun că acele afirmaţii mie mi se par de-a dreptul hilare, caraghioase sau cum doriţi. Într-o ţară există foarte mulţi politicieni, dintre care foarte puţini foarte informaţi. Preşedintele unei ţări şi primul ministru al unei ţări au la dispoziţie toate informaţiile existente în structurile instituţionale din ţara respectivă', a spus Iohannis la Realitatea Tv.

El a spus că este 'cel puţin extrem de riscant' ca primul ministru să iasă în spaţiul public să povestească faptul că există anumite 'combinaţii, scenarii create în anumite laboratoare'.

'Nu cred că este bine să se facă astfel de afirmaţii. Dacă primul ministru are informaţii că s-a întâmplat ceva senzaţional să vină clar şi să spună cu nume şi prenume despre ce este vorba sau atunci să nu spună. (...) Eu nu am auzit niciodată în Europa pe un demnitar făcând afirmaţii din această categorie. Este foarte straniu. Dacă acele afirmaţii ar fi adevărate, domnia sa ar fi obligat prin fişa postului să ia măsuri, dacă nu sunt adevărate atunci se numeşte altfel această afirmaţie. Eu ştiu cum am ajuns aici şi nu are nimic de-a face absolut cu nicio conspiraţie, cu niciunul din palate, vorbesc de Palatul din Piaţa Victoriei şi Palatul de lângă Leu. Aceste lucruri pot să le infirm din capul locului. Faptul că se fac în spaţiul public de către primul ministru astfel de afirmaţii chiar nu mi se pare în regulă deloc', a adăugat Iohannis.

El a mai spus că o posibilă alianţă între PSD şi PP-DD este ''foarte legitimă''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ