Crin Antonescu: Continui să fiu centrul spaimelor și atacului lui Ponta și celor din jurul său

| 02 iun, 2014

Crin Antonescu, proaspăt retras din cursa pentru prezidențiale, acuză într-o postare pe Facebook că este „terorizat mediatic” de Victor Ponta și „cei din jurul său”, dar spune că nu se lasă intimidat.

Crin Antonescu, proaspăt retras din cursa pentru prezidențiale, acuză într-o postare pe Facebook că este „terorizat mediatic” de Victor Ponta și „cei din jurul său”, dar spune că nu se lasă intimidat.

„Constat după 48 de ore că și în situația în care eu am anunțat că nu mai candidez, continui să fiu centrul spaimelor și atacului lui Ponta și celor din jurul său. Această teroare mediatică, și nu exagerez cuvintele, nu mă intimidează”, a scris Crin Antonescu pe Facebook.

În continuare, el a afirmat din nou că decizia sa nu are nicio legătură cu Traian Băsescu, a cărui carieră politică s-a încheiat.

„Vreau să spun foarte limpede pentru toată lumea că decizia mea nu are nicio legatură cu Traian Băsescu. De altfel, sunt surprins că nimeni nu observă un eveniment politic important, și anume că în urma alegerilor europalamentare și în urma demarării unui parteneriat, să-i spun deocamdată PNL-PDL, cariera politică a lui Traian Băsescu s-a încheiat!

Azi Traian Băsescu nu mai este decât liderul unui partid de 6%, partid care nu e chemat și nu e primit deocamdată de nimeni la nicio negociere. Asocierea PNL-PDL s-a făcut nu doar în afara oricărei inspirații, cu atât mai puțin a oricărui control din partea lui Traian Băsescu, dar cu excluderea explicită a acestuia și a oamenilor săi apropiați din punct de vedere politic!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ