Radu Berceanu, ȘOCANT la TV: “Elena Udrea, eşti frumoasă, eşti aşa şi pe dincolo. Să moară mama!”

| 10 mar, 19:12

Fostul ministru Radu Berceanu a declarat că el nu s-a numărat printre admiratorii Elenei Udrea, că nu i-a spus niciodată că este frumoasă sau alte lucruri de acest gen.

În plus, Berceanu a mai spus că a ieşit la declaraţii doar după ce Elena Udrea a întrebat public de ce nu sunt arestate mai multe personalităţi din PDL, inclusiv pe el.

SOV loveşte din nou: CORUPŢIA e un factor de progres, în doze rezonabile

“Eu nu i-am spus niciodată: Elena Udrea, eşti frumoasă, eşti aşa şi pe dincolo. Să moară mama! Am zis că am să ies şi eu să spun o vorbă că prea spune doar ea. Plus că eu am ieşit imediat după ce a pomenit numele meu şi am spus să vină DNA, să mă pună faţă-n faţă. A spus că dacă a arestat-o pe ea, de ce nu-i arestează şi pe alţii. Dar eu am declarat de mai multe ori, să mă cheme cineva, ca să lămurim ce am făcut, cum se face. Ea a făcut multe chestiuni pe care putea să nu le facă”, a declarat Radu Berceanu, în direct la RomaniaTv.

Întrebat cui i se datorează această putere a Elenei Udrea, Radu Berceanu a afirmat: “Întrebaţi-l pe Boc”. De asemenea, Berceanu a mai spus că, pentru el, Udrea nu era puternică.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ