Jigniri în direct la România TV între reprezentantul partidului lui Băsescu şi cel al PSD

| 03 sep, 2014

Membrul PMP Radu Cristescu şi senatorul PSD Georgică Severin s-au jignit ca la uşa cortului, în direct la România TV. Scandalul a pornit de la Traian Băsescu. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

"Staţi la rând pe la DNA pe acolo", i-a spus Cristescu lui Severin. "Unde, unde sunt prietenii doamnei Udrea, de nu apare niciun dosar?", a fost replica social-democratului. Apoi s-au aprins şi mai tare. "Sunteţi penibil". "Penibil sunteţi dvs, pentru că nu vă daţi seama că faceţi jocurile unei agenţii". "Ciuma roşie sunteţi, aduceţi comunismul înapoi în România. (...) Sunteţi un cancer pentru România, o ciumă roşie", i-a mai spus Cristescu lui Severin. Replica nu a întarziat: "Voi aţi omorât România, noi încercăm s-o mai salvăm. Voi, slugile lui Băsescu. Din 2010 i-am spus întotdeauna în faţă şi lui".

"Sunteţi un pedelist convins, v-au dat afară, v-aţi găsit un loc pe la PSD şi acum sunteţi mare pesedist", i-a mai strigat Cristescu lui Severin.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ