Radu Pricop și Costin Georgescu, în dosarul ANRP. Ce spune fostul director SRI

| 09 apr, 16:15

Numele ginerelui lui Traian Băsescu, Radu Pricop, apare în dosarul retrocedărilor ANRP, în rechizitoriul procurorilor în cazul lui Horia Georgescu. Radu Pricop a fost unul dintre beneficiarii retrocedărilor.

 

În același dosar, apare și Costin Georgescu, fost director al SRI, într-un denunţ formulat de Vişoiu Gheorghe, un expert evaluator trimis în judecată în dosar.

Costin Georgescu a explicat, la Antena 3, că nu ştie cine este Vişoiu Gheorghe, dar că a avut două dosare la ANRP. "Împreună cu fraţii mei, cu verişoara mea, eu având a şasea parte, am luptat pentru retrocedarea pământului părinţilor şi bunicilor mei, la Craiova. Şi pentru o casă şi un teren, un caz care nici acum nu s-a rezolvat. Primul dosar s-a rezolvat, cu terenul. Am avut un teren, împărţit la patru persoane, vreo două hectare. Eu aveam a şasea parte din teren. Am luptat vreo 12-15 ani pentru el, nu ştiu cât a durat, sincer, ani mulţi", a explicat Costin Georgescu, pentru Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ