Traian Băsescu: Vom avea alegeri anticipate dacă Iohannis e ales și apoi declarat incompatibil

| 30 oct, 2014

Președintele Traian Băsescu a afirmat joi seară, în cadrul emisiunii „Bună seara, România”, de pe B1 TV, că vom avea alegeri anticipate la Președinție, în cazul în care Klaus Iohannis va fi ales și ulterior va fi declarat incompatibil.

La Iohannis este marele semn de întrebare. Va fi sau nu incompatibil? Ce pot să vă spun este că în aceeași speță singura curte de apel care a spus că este incompatibil este Curtea de Apel Alba. Deci vom avea alegeri anticipate dacă domnul Iohannis pierde acest proces. Mandatul său încetează dacă va fi declarat incompatibil”, a explicat Traian Băsescu.

De asemenea, președintele a afirmat că nici Ponta nu este un candidat care îndeplinește condițiile pentru a fi președinte, „fiind altceva decât este în realitate”.

„Niciunul din acești doi candidați nu îndeplinetșe conditiile să fie președinte. Ponta este un fost ofițer SIE care nu și-a declarat apartenența. O fi fost ofițer să rezolve o afacere la Parchetul General că prea a fost făcut brusc procuror. Tot acest Ponta este omul despre care nu știm dacă are masterat la Catania, a fost în Cv, pe urmă a dispărut, doctoratul este plagiat, identitatea lui din 1997-2001 este încertă. Este altceva decât este în realitate. și-a apărat toți corupții până acum. Toți candidații ies șifonați dacă ne uităm cu atenție la el, fie că vbim despre Ponta, Iohannis”,
a mai spus Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ