Răspunsul DUR al lui Tăpălagă, după ce Băsescu l-a făcut "lingător de clanţe de ambasade"

| 17 mar, 20:52

Traian Băsescu l-a numit ”lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare” pe jurnalistul Dan Tăpălagă, după ce acesta a afirmat că fostul preşedinte ar fi protejat anumite persoane în timpul mandatelor sale.

"Asta-i tot ce mai are de spus un fost presedinte, o injuratura groasa fara argumente, un scuipat intre ochi? Atat mai poate, o jalnica lovitura sub centura? Ma uitam cu mila zilele trecute cum pune ziaristi expirati sa-i denigreze pe cei cativa ziaristi care au criticat-o pe Udrea. Pot sa inteleg ca 10% a ramas singura lui grija in viata, dupa cum singur a marturisit, dar ar putea macar sa elaboreze un atac inteligent, care sa merite osteneala. Zic sa mai incerce. Daca se poate fara interpusi, cu ceva idei, mai putine ragete si imaginar de carciuma. Ceva mai demn de un fost sef de stat", a scris editorialistului Dan Tăpălagă, pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi dă o REPLICĂ DURĂ lui Tapalagă: Lingătorul de clanţe de ambasade


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 10:52
David
Prietene omul asta a facut ceva pentru Romania ceea ce nu pot spune despre tine. Ma deranjeaza ca nu ai pic de respect pentru tine pentru ceilalti si pentru tara in care traiesti .
18 mar, 08:25
mihailstanciu
cine injura
cititi comentariile.Cine "injura" este cel care tipa mai tare:Tapalaga.Cat despre substratul ideologic,ziaristul este angajat fara echivoc in ultimii ani intr-o campanie de negare a transformarilor cu adevarat revolutionare petrecute in Romania in ultimii ani si de demonizare a Presedintelui Basescu,initiatorul si sprijinitorul acestor transformari."Basescu n-a invins sistemul,l-a reasezat","Basescu blatist cu Ponta","Basescu cel care a blocat anchetele cat a putut si dosarul Udrea a aparut numai dupa ce si-a terminat mandatul,"B"asescu protectorul mafiei" afirmatii in lant FARA CEA MAI MICA DOVADA,il descalifica ca jurnalist.Ele par rostite de Gadea sau Ponta,si se incadreaza in campania catorva ziaristi,autointitulati de dreapta si care de fapt semnalizeaza dreapta si cotesc la stanga
18 mar, 08:18
Alex
Ti-a tras-o bine Basescu
Mergi si mai pupa-l in c_r pe Basescu, Dan Tapalaga. Ti- zis-o bine, dar incomplet si a gresit locul unde lingi: Nu clantze ,ci c_ruri.
18 mar, 02:00
C V
Ceri mai multa consistenta dar tu nu spui nimic.
O afirmatie vaga cum ca poti duce mai mult.
17 mar, 23:24
Beizadea
iii
Danutz draga, ai fost si vei ramane un pres nescuturat asezat la intrarea intr-un bordel.Te doare cand ti se spune adevarul ce-l stiut de mai toti colegii de breasla?Poti sa ne spui de ce nu iti mai gasesti loc pe nicaieri?
Esti mult prea mic pentru un OM atat de mare ca Presedintele Basescu, vezi-ti de caltzii tai.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ