Traian Băsescu merge la sigur. Şi-a luat acelaşi avocat care l-a scăpat de Dosarul Flota

| 18 mar, 11:17

Traian Băsescu a ajuns, miercuri dimineaţă, la Parchetul General, unde va fi audiat de procurori în calitate de suspect în dosarul în care purtărorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, îl acuză de şantaj şi ameninţare. Jurnalişti şi protestatari au luat cu asalt sediul Parchetului încă de la prima oră a dimineţii.

Fostul preşedinte a ajuns la Parchetul General la ora 11.00. El a intrat direct în sediul parchetului, evitând orice declaraţie în faţa jurnaliştilor care îl aşteptau la intrare. Traian Băsescu era însoţit de avocatul Dan Apostol, acelaşi care l-a apărat si l-a scăpat de dosarul Flota.

Dacă va fi găsit vinovat, Băsescu riscă până la 7 ani de închisoare.

Citelşte şi: Fost consilier prezidenţial, despre audierea lui Băsescu: Nu are motive de îngrijorare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 13:45
mircea ardelean
basescu si firea
sa fimi seriosi pentru declaratii politice nu se face nici o zi de puscarie ,dar ia sa vedem cate a facut firea familiei basescu ,in direct asa cum a facut-o si presedinele . adica pentru basescu nu -si face probleme dar pentru jignirea familiei sale firea poate infunda puscaria!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ