Procurorul general recunoaşte TELEFONUL INTERZIS: “Traian Băsescu m-a sunat imediat după sechestrul de la Nana”

| 18 mar, 10:16

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat că Traian Băsescu i-a telefonat după ce procurorii au instituit sechestru asupra terenului de la Nana.

Tiberiu Niţu a afirmat că Traian Băsescu l-a sunat imediat după instituirea sechestrului de la Nana. Totuşi, cei doi nu au discutat.

Întrebat dacă Traian Băsescu l-a sunat, procurorul general Tiberiu Niţu a replicat: “A sunat la Cabinet. Nu vă pot răspunde de ce a sunat, cel care a iniţiat apelul trebuie să vă răspundă. Nu am avut nicio discuţie”.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Traian Băsescu a intrat în conflict cu unul dintre ultimii săi prieteni. SCURTCIRCUIT fulgerător

De asemenea, întrebat, referitor la declaraţiile lui Traian Băsescu, dacă a omorât pe cineva la Revoluţie, şeful Ministerului Public a răspuns: "În calitate de magistrat, am obligaţia de rezervă şi discreţie. Nu comentez şi nu răspund afirmaţiilor conjuncturale ale unor oameni politici, afirmaţii care nu au niciun temei juridic. (...) Vă rog să nu insistaţi, nu intenţionez să alimentez un subiect creat artificial".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 09:49
Firea Şantajista
A sunat , dar nu ştiu de ce a sunat
A sunat , precis a sunat. Nu se ştie de ce a sunat, şi nici cine a sunat de pe telefonul dumnealui, pentru că eu n-am răspuns apelului. Dar e limpede că el era, şi că a sunat pentru Nana, să-mi ceară ceva ilegal, că altminteri ce motiv avea Preşedintele să mă sune pe mine, care sunt un nimeni?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ