RĂSTURNARE de situaţie în cazul lui Mircea Băsescu: DNA refuză noile înregistrări video

| 17 iun, 17:27

Dosarul lui Mircea Băsescu beneficiază de o răsturnare de situație din partea procurorilor. Concret, DNA refuză cererea lui Marian Căpățână de a depune noi înregistrări video, incriminatorii la adresa fratelui fostului președinte Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Instanţa a rămas în pronunţare în cazul lui Mircea Băsescu, cel care află astăzi dacă scapă de arest.

Citeste si: Familia lui Băsescu s-a reunit la DNA. Radu Pricop,ginerele lui Băsescu, la DNA, în acelaşi timp cu nepotul preşedintelui

Acesta a cerut judecătorilor să scape şi de arestul la domiciliu. Peste trei zile se împlineşte un an de când acesta a fost arestat, reclamat de rudele lui Bercea Mondial.

Demersul lui Mircea Băsescu vine în ziua în care fiul său a fost la un pas de arest, pentru acuzaţii similare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 21:56
oana
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ