MIRCEA BĂSESCU: Nu ştiu nimic despre audierea fiului meu

| 17 iun, 12:01

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, susţine că nu ştie nimic despre audierea fiului său la DNA, doar informaţiile pe care le-a aflat de la televizor, menţionând că a vorbit cu Dragoş Băsescu la sfârşitul săptămânii trecute, când acesta a mers la Constanţa şi era "bine mersi".

Mircea Băsescu a declarat jurnaliştilor, miercuri, înainte de a intra în sediul Tribunalului Constanţa, unde are loc un nou termen în procesul în care este judecat pentru trafic de influenţă, că nu are informaţii despre audierea fiului său, Dragoş Băsescu, la DNA. "Nu ştiu nimic, ştiu doar ce am văzut la televizor", a afirmat Mircea Băsescu.

El a spus că a vorbit ultima dată cu fiul său la sfârşitul săptămânii trecute, când acesta a venit la Constanţa şi era "bine mersi".

Citeşte şi: DRAGOŞ BĂSESCU, nepotul lui Traian Băsescu, ridicat de procurorii DNA. Este acuzat că a cerut mită un milion de euro

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, Mircea Băsescu a spus că nu se aştepta la aşa ceva şi că nu ştie de vreo implicare a fiului său în respectivul dosar.

Nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, Dragoş Băsescu, a fost adus la DNA, miercuri, pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat că i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu Staicu, promiţând că intervine la DIICOT pentru soluţionarea favorabilă a dosarului acestuia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ