LOVITURĂ DURĂ pentru Rudel Obreja: a fost condamnat la trei ani de închisoare

| 17 iun, 17:40

Rudel Obreja a fost condamnat la 3 ani de închisoare! Fostul președinte al Federației Române e Box a primit pedepsa în prima instanță, el putând contesta decizia la Curtea de Apel București, transmite stiripesurse.ro.

Dosarul în care este condamnat Obreja este cel în care Sorin Ovidiu Vântu l-a denunțat că i-a cerut un milion de euro pentru a interveni la un judecător de la ÎCCJ!

Citeste si: Dezvăluiri din dosarul cumnatului premierului Ponta: "Vor fi surprize mari"

Rudel Obreja a impus ca 200.000 de euro din suma cerută să-i fie dată înainte de pronunţarea hotărârii, iar diferenţa, după obţinerea soluţiei favorabile, mai susţin procurorii anticorupţie.

"Pentru a conferi credibilitate promisiunilor sale, Obreja Rudel a susţinut că persoanele pe lângă care îşi exercita influenţa i-au transmis denunţătorului, prin intermediar, că va obţine cu certitudine o hotărâre favorabilă dacă va solicita amânarea cauzei pentru un termen de judecată ulterior intrării în vigoare a 'noului cod' (cu referire la data de 1 februarie 2014, când au intrat în vigoare NCP şi NCPP)", a mai arătat DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ