RĂZBUNARE: CUM a blocat o femeie activitatea unei bănci după ce i-a crescut rata

| 17 feb, 09:43
Spre disperarea angajaţilor băncii, o femeia din Vrancea, care are credit în franci elveţieni, a protestat într-un mod inedit faţă de „criza” francului elveţian.
Mariana Iftode, în vârstă de 41 de ani, din oraşul Panciu, se numără printre românii cu credite în franci elveţieni care în ultimele zile au ales modalităţi dintre cele mai diverse să protesteze în ceea ce se numeşte „criza” monedei elveţiene.
Femeia a platit echivalentul a 20 de franci elvetieni, însă într-un mod neaşteptat pentru casierii unităţii bancare, solicitând chitanţă pentru fiecare franc achitat, operaţiune anevoioasă, care s-a derulat pe parcursul a două ore şi jumătate.
Femeia a considerat că doar astfel îşi poate manifesta protestul faţă de ceea ce li se întâmplă în momentul de faţă celor peste 150.000 de români care au împrumutat bani când francul elveţian era considerat cea mai sigură monedă în criza economică.

„Aşa am protestat faţă de cămătăria cu acte. Îi invit şi pe ceilalţi cu credite în CHF să procedeze la fel. Dacă o să fim mai mulţi o să aibă un ecou. Protestele de stradă nu au impresionat pe nimeni. Au tremurat oamenii în van. Eu am stat la bancă două ore şi jumătate şi le-am blocat doar un ghişeu. Am plătit în acest interval 20 CHF (aproximativ 90 de lei). Imediat au sunat de la Bucureşti, să întrebe ce se întâmplă, ce eroare de reţea este cu plata doar a 1 CHF, directorul băncii fiind de faţă. Să vorbim să ne programăm zilnic câteva persoane ca să-i blocăm”, a scris pe o reţea de socializare Mariana Iftode.
Femeia a precizat că deşi a blocat ghişeul, oamenii aflaţi la rând nu s-au supărat, ba chiar felicitată pentru gestul său, solidaritate înţeleasă de ea că oricând oamenii cu credite în diferite valute se pot aştepta la surprize neplăcute pe piaţa bancară, scrie adevărul.ro.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ