Razie la taximetriştii piraţi din zona aeroporturilor

| 29 noi, 2014

Poliţiştii au aplicat într-o singură zi peste 700 de sancţiuni contravenţionale, în urma activităţilor pentru verificarea legalităţii transportului în regim de taxi, în zona a cinci aeroporturi internaţionale (Henri Coandă Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Bacău şi Iaşi).

"Sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul IGPR, poliţiştii de la transporturi şi rutieri au acţionat pe traseele dinspre şi către aeroport, precum şi în zonele unde are loc debarcarea şi preluarea pasagerilor, pentru depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, care acostează persoane pentru a le oferi astfel de servicii, precum şi pentru sancţionarea celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor', se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pe parcursul activităţilor desfăşurate, echipele de control au verificat 1.825 de autovehicule, o societate rent-a-car şi au aplicat 704 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 126.897 de lei, fiind ridicată şi o autorizaţie de funcţionare.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 574 au vizat încălcări ale normelor prevăzute de OUG 195/ 2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 90 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcări ale Legii 38/ 2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, 14 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 26 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea altor acte normative.

De asemenea, în urma neregulilor constatate, au fost retrase 20 certificate de înmatriculare şi reţinute 11 certificate de înmatriculare.

La activităţi au participat şi jandarmi, precum şi specialişti ai Registrului Auto Român şi Metrologiei Legale.

Tag-uri: razie taxi, taxiuri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
gaby
vrei sa fii independent financiar?
Dumneavoastră aţi dorit să cunoaşteţi mai multe detalii despre această ofertă şi vă felicit! Aţi luat o decizie excelentă, din următoarele motive:

- Oferta este extrem de serioasă.

- Aveţi posibilitatea să încheiaţi imediat un contract legal care să vă aducă siguranţa dorită.

- Aveţi posibilitatea să câştigaţi bani în mod legal, simplu, sigur şi comod!

- Aveţi şansa de a începe ceva nou, ceva ce sigur NU veţi mai întâlni în altă parte.

- Pentru un plus de siguranţă pentru dumneavoastră, vă voi pune la dispoziţie şi o copie scanată a unui extras de cont bancar cu plata câştigului, adică o dovadă foarte clară a seriozităţii absolute a acestei oferte.

Pentru început, deschideţi documentul din ataşament şi citiţi informaţiile.

Cu deosebită stimă,

Gabi Miron
Telefon : 0726/191.824

Atentionare! Activitatea propusă în documentul din atasamentul acestui email se desfăsoară conform legii. Odată cu deschiderea si citirea documentului din atasamentul acestui email, dvs declarati pe propria răspundere că sunteti de acord să primiti si să cititi în mod absolut gratuit TOATE materialele care vă oferă CORECT si COMPLET informatiile referitoare la această ofertă. Sunteti, de asemenea, de acord ca, NUMAI după ce cititi absolut gratuit TOATE materialele care vă oferă CORECT si COMPLET informatiile referitoare la această ofertă, să luati la cunostintă cu sectiunea ”Termeni si conditii”, sectiune în care este prezentat articolul de lege care reglementează activitatea propusă în documentul din atasamentul acestui email si în TOATE celelalte materiale destinate să vă ofere CORECT si COMPLET informatiile referitoare la această ofertă. Ne rezervăm dreptul ca, în cazul în care nu sunteti de acord cu prezenta atentionare, să nu răspundem pentru eventualele dvs obiectii, sesizări,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ