Reacția lui Voiculescu la decizia ÎCCJ de a nu îi strămuta dosarul

| 12 iul, 2014

Dan Voiculescu a reacționat pe blogul personal la decizia ÎCCJ de a nu ii stramuta dosarul, precizand ca va respecta decizia si adaugand in plus, ca sambata va merge la botezul fetitei jurnalistei Oana Stancu.

”Astăzi, Inalta Curte a hotărât că nu este cazul ca Dosarul Telepatia să fie strămutat şi evident, ca orice deciziejudecatorească, trebuie respectată.Viaţa merge înainte, sâmbătă este botezul fetiţei jurnalistei Oana Stancu. Le doresc sănătate şi fericire”, a scris Voiculescu pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 2014
Liviu
Clar ca viata merge înainte, doar ca judecatorii trebuie sa judece corect!
15 iul, 2014
ronny
o decizie aberanta
sunt foarte multe lucruri in neregula cu acesti magistrati care se ocupa de acest dosar. chiar e atat de greu sa se vada si de catee oamenii in masura sa faca ceva? a, am uitat. sunt basisti. e clar
14 iul, 2014
Costin
.
Adevarat, asta este decizia judecatorului. Sa speram ca in dosarul Telepatia judecatorii isi vor revizui atitudinea fata de avocatii apararii si Voiculescu in speta.
14 iul, 2014
pacepa
voiculescu va castiga
oricate nereguli se vor mai face in dosarul asta, voicuelscu va iesi invingator. rautatile atea din partea baisstilor nu pot continua la infinit. se va face ordine in toata aceasta mocirla dictata politic
14 iul, 2014
mihu
.
Orice om si-ar fi dorit mutarea dosarului stiind ca judecatorii sunt corupti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ