Reacţia DURĂ a lui CTP la adresa lui Băsescu: Respirasem ușurat că nu mai trebuie să-mi astup ambele nări

| 25 feb, 12:11

"Omul acesta, care face tot ce poate pentru a rămâne în istoria României ca un bun mesean, cum l-a definit patroana de la cârciuma Jariștea, continuă să jignească până la Dumnezeu inteligența și bunul simț ale unui cetățean normal la cap", scrie editorialistul Cristian Tudor Popescu.

"Respirasem ușurat că nu mai trebuie să-mi astup ambele nări, nu doar una, ca d-na Vidra, și să scriu despre T. Băsescu, odată ce nu mai e președinte. Imposibil. Omul acesta, care face tot ce poate pentru a rămâne în istoria României ca un bun mesean, cum l-a definit patroana de la cârciuma Jariștea, continuă să jignească până la Dumnezeu inteligența și bunul simț ale unui cetățean normal la cap. Zice T. Băsescu, la B1 Tv: „După ce au apărut fotografiile de la Paris cu Elena Udrea, am avut decretul de demitere a lui Coldea scris pe masă”, scrie Cristian Tudor Popescu în gândul.info.

Pe ce bază? „Păi, toată lumea știa, bănuia că pozele alea nu puteau fi făcute de niște paparazzi”.

Citeşte şi: Traian Băsescu l-a DESFIINŢAT pe un jurnalist "băsist": Lingăii aștia de clanțe

Deci: șeful statului, șeful Consiliului Suprem de Apărare a Țării scrie demiterea directorului operativ al Serviciului Român de Informații pentru că „toată lumea știa” că pozele de la Paris, neputând fi făcute de ziariști de scandal, sunt, „cu siguranță”, o realizare a serviciilor secrete românești - în cârdășie cu cele franțuzești, mai plusa T. Băsescu.

Aceasta este exact formula cu care Stalin executa demitarii căzuți în dizgrație: „kak izvestno”, după cum se știe. De către cine, cum, care, de unde - n-are importanță, Tovarășul a zis că se știe, deci, umflați-l pe cutare.

Pe acest probatoriu, pentru că era vorba de amica lui de cruce, T. Băsescu hotărâse decapitarea SRI. Întrebat de ce nu l-a demis pe șeful plin, pe G. Maior, fostul președinte răspunde, năucitor, că „era mai greu, aveam nevoie și de aprobarea Parlamentului”.
Deci: turbat că îi era călcată Vidra pe coadă, T. Băsescu voia cu tot dinadinsul să reteze un cap SRI, nici măcar pe cel pe care îl considera vinovat, ci pe cel mai ușor de înlăturat!

Citeşte şi: INCREDIBIL! Cu ce mașină CĂRA Dorin Cocoş șpăgile din Microsoft

După care, T. Băsescu primește din partea SRI un raport, potrivit propriei declarații, „foarte convingător”, din care rezultă indiscutabil neimplicarea vreunui serviciu secret în pozarea Vidrei pariziene. Și uite-așa, n-a mai putut să dea pe nimeni afară, după cum îi era pofta...

La acest nivel de logică, responsabilitate și decență prezidențială nu mai pot replica decât cu două linii de dialog:
Elena Udrea, pe Facebook:
- Nu mai bine mă ardeți pe rug?
Radio Erevan:
- Îi răspundem doamnei Udrea că o ardem, dar nu pe rug.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 12:25
liviuioan
--STOCUL--
Saracul--ctp--a terminat stocul de batiste parfumate folosite dupa 2004--dupa-ODA VANATORULUI--in regia lui PIPI-di- ALINA . La plesneala in lungul liniei ca BASESECU te-a lobat cand a vrut .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ