Reacţia lui Ludovic Orban în scandalul înregistrării cu Nicuşor Dan: "Încearcă disperaţii să-l discrediteze"

| 15 sep, 13:50

Liderul PNL Ludovic Orban afirmă că înregistrările în care Nicuşor Dan şi-ar fi folosit influenţa pentru a ajuta un om de afaceri în relaţia cu Primăria Sectorului 4 reprezintă o "încercare a PSD care pierde teren pe zi ce trece".

"E urât să înregistrezi pe cineva când vorbești cu el. PSD este disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toți interlopii și toți mafioții au trăit bine sub guvernarea locală PSD. Încearcă disperați să-l discrediteze pe

Nicușor Dan, fără niciun fel de bază. (...) Nicușor Dan este un om cunoscut, este un om corect, un om cinstit care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor fără să aibă vreo funcție publică. (...) Această înregistrare nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioților și interlopilor care sprijină PSD", a declarat Ludovic Orban, potrivit RomâniaTV.net.

Citeşte şi Scandalul care l-ar putea costa Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan: "E un trafic de influenţă". Cum se apără

Candidatul susţinut de PNL şi USL PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a reacţionat la înregistrările apărute în spaţiul public.

„Mafia din PSD şi urmaşii lui Dragnea folosesc aceleaşi mijloace murdare cu care ne-au obişnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor şi a administraţiei corupte, condusă de Gabriela Firea. Înregistrarea pesedistă în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale”, a scris Nicuşor Dan, luni, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ