Realitatea Media – ce frumos să înjuri Guvernul pe banii tuturor românilor!

| 21 aug, 2014

Sub conducerea lui Cozmin GușăRealitatea Media îi închină adevărate ode lui Klaus Werner Iohannis şi îi atacă adversarii politici. Această abordare partizană şi total greşită a trutului media se vede în audienţe.

Seară de seară, Realitatea TV îl ridică în slăvi pe Klaus Werner Iohannis şi îi atacă adversarii politici. Codul Deontologic al jurnaliştilor (interesul public) de la acest post tv lipseşte cu desavârşire. Însă, având în vedere că trăim într-o societate anormală, am putea înţelege şi acest aspect. Până la urmă, cam fiecare trust media îşi alege politica editorială în funcţie de anumite preferinţe, iar fiecare cetăţean are posibilitatea să vizioneze ce post tv îi convine. Însă lucrurile nu sunt aşa de simple în privinţa trustului Realitatea Media în contextul în care se hrăneşte direct din banii noştri, ai cetăţenilor.

Citeşte şi: Cine sunt marii susținători mediatici ai lui Iohannis – băieții care nu își plătesc taxele la stat

Trustul Realitatea Media are datorii de 85 de milioane de lei şi este în insolvenţă din 2011. Pentru a putea plăti salariile angajaţilor, trustul a apelat la Fondul de Garantare gestionat de ANOFM, alimentat în mare măsură din contribuţiile lunare ale tuturor angajatorilor care încheie contracte de muncă. Altfel spus, trustul supravieţuieşte din banii fiecăruia dintre noi şi normal ar fi să aibă o politică editorială nepartizană. Însă, sub conducerea lui Cozmin Gușă, Realitatea Media îi închină adevărate ode lui Klaus Werner Iohannis şi îi atacă adversarii politici.

Citeşte şi: Angajaţii Realitatea Tv, plătiţi din banii românilor

Această abordare partizană şi total greşită a trutului media se vede în audienţe. Potrivit datelor oferite de Paginademedia.ro, RealitateaTV, un post TV destul de vechi şi cu o oarecare istorie în spate, se află cu o audienţă medie pe luna martie de 0,5%, mult în urma posturilor concurente. De exemplu, RomâniaTV, un alt post de ştiri lansat în 2011, are potrivit aceleiaşi surse, pe martie, o audienţă de 0,9%. Dacă e să privim în istoria recentă, în 2011, Realitatea TV a fost singurul concurent serios pentru Antena 3, iar acum este întrecut chiar şi de Naţional TV. Aşa se întâmplă atunci când oferi cetăţenilor intoxicări. Nu mai eşti credibil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
Mitca Dumitru
Apreciere
Un articol atât de realist despre postul cel mai prost din media românească este o surpriză mai mult decât plăcută. Dar cum caracterul uman (adamic) este îndemnat în a-şi alege soluţiile cele mai compromiţătoare, nu e de mirare că personalul de la Realitatea TV a devenit de-a dreptul scabros, total incorect şi necinstit.
22 aug, 2014
boboc
fomisti de serviciu al basismului ,lingaii de cur si organe genitale ,balosii vidanjori ,realitatea ,labitv si gigitv , limbile lungi umede si baloase ale mosierului
22 aug, 2014
Ion
Niste saraci lamentabili.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ