Reuters: PSD ar putea organiza un congres pentru schimbarea lui Ponta

| 21 noi, 2014

Oficiali importanti ai partidului au declarat, pentru Reuters, sub protectia anonimatului, ca PSD ar putea organiza un congres special in luna februarie sau martie, pentru a face bilantul, dupa ce Ponta a pierdut un avans din primul tur de 10 puncte procentuale, fiind invins de un candidat mai slab cotat, Klaus Iohannis, scrie Ziare.com.

"Structurile politice din PSD ar putea decide sa organizeze un congres in urmatoarele luni. Daca va fi convenit un congres, sigur ca pozitia lui Ponta ca lider va fi contestata", a declarat un oficial PSD, pentru sursa citata.

Un alt reprezentant de frunte al PSD a spus ca "ar putea exista provocari pentru actuala conducere a partidului, nimeni nu poate prezice mai multe in aceasta etapa".

"S-ar putea sa fim nevoiti sa ne reformam partidul, pentru a afla de ce tinerii nu sunt cu noi, de ce tinerii inca ne percep ca un partid comunist", a adaugat acesta.

" (Un congres) se spune ca ar avea loc in februarie, insa situatia este atat de volatila inca nimeni nu stie nimic sigur", a spus si senatorul PSD Serban Nicolae, pentru Reuters.

Tag-uri: psd, reuters, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
KorelDraw
Pentru ca
De ce tinerii vă percep ca pe un partid comunist? Pentru că: inculţi, manipulati, proşti! Iar voi sunteţi şi mai proşti dacă veţi face schimbări! Nu uitaţi că şcoala românească încă mai produce tâmpiţi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ