România se va îmbogăţi mâine cu încă 18 km. de autostradă

| 29 mai, 2013

Mâine, 30 mai, va fi deschis circulaţiei tronsonul de autostradă Simeria-Orăştie, lung de aproximativ 18 kilometri. Acesta face parte din porţiunea de autostradă ce leagă Deva şi Orăştie.

Reţeaua de autostrăzi a României va ajunge mâine la o lungime de 544 kilometri prin punerea în funcţiune a segmentului Simeria-Oraştie, care face parte din ruta Deva-Orăştie, de pe Culoarul IV Pan European. Această porţiune se va lega de cei 15 km. puşi deja în funcţiune anul trecut, ce leagă Deva de Simeria.

Construcţia lungimii totale de 33 de kilometri a fost asigurată de austriecii de la Strabag şi de compani românească Straco Grup, controlată de Alexandru şi Traian Horpos. Contractul s-a ridicat la aproape 200 milioane de euro.  Pe acest segment de autostradă se găsesc 21 de poduri şi pasaje.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ