România TV.net: Corina Creţu va fi noul comisar european al României

| 01 sep, 2014

Corina Creţu a fost acceptată pentru postul de comisar european de către preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, susţin surse guvernamentale citate de România TV.

Dacian Cioloş, propus pentru portofoliul agriculturii, a ieşit din cărţi. Corina Creţu ar urma să se ocupe de Politica Regională.

Premierul Victor Ponta i-a trimis, la data de 30 iulie, o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, în care Dacian Cioloş era prima propunere pentru funcţia de comisar europena, iar Corina Creţu a doua.

Citeşte şi: Ponta: Nu m-am consultat cu Băsescu pentru a doua nominalizare de comisar european, nici cu privire la prima

În scrisoarea către Juncker, Ponta i-a transmis faptul că Dacian Cioloş este prima propunere pentru un portofoliu care ar acoperi dezvoltarea regională şi agricultura.

"Dacă prima noastră propunere nu corespunde arhitecturii pe care o aveţi în vedere pentru viitoarea Comisie, am dori să luaţi în considerare candidatura doamnei vicepreşedinte al PE, Corina Creţu, pentru un portofoliu care va fi discutat cu dumneavoastră ulterior", i-a scris Ponta lui Juncker.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Citeşte şi: CORINA CREŢU COMISAR EUROPEAN. Corina Creţu, pe lista oficială a lui Juncker cu viitorii comisari europeni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ