Românii ŞOCHEAZĂ toată lumea. DESCOPERIREA care te lasă fără cuvinte

| 25 iun, 18:56

26 de români au şocat autorităţile din Marea Britanie. Astfel, în urma unei razii efectuate după mai multe plângeri făcute, poliţia din Londra a făcut o descoperire care sfidează orice logică şi lege universală.

Autorităţile au descoperit într-o casă cu trei dormitoare din apropierea stadionului olimpic din Londra nu mai puţin de 26 de români, printre care şi un sugar.  Poliţiştii au mers în control după ce vecinii s-au plâns din cauza muzicii puternice şi a gunoaielor din zonă, informează Agerpres, citând express.co.uk.

Potrivit ziarului, şapte persoane dormeau într-un subsol fără ferestre care avea gurile de ventilaţie astupate, în timp ce alte 19 persoane trăiau în dormitoare "foarte aglomerate". Cei care trăiau în subsol plăteau 20 de lire sterline pe lună, în timp ce familiile care locuiau în casă plăteau 180 de lire sterline pe lună, ceea ce făcea ca proprietarul casei să primească în jur de 2.340 de lire sterline pe lună. Astfel, din această cauză, proprietarul poate avea probleme, scrie evz.ro.

Acesta riscă să fie pus sub acuzare, după ce în 2012 a fost mustrat pentru încălcarea regulii privind suprapopularea unei proprietăţi.  Legea prevede că pe o proprietate poate locui o singură familie de până la şapte persoane.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Marea Britanie dacă iese din Uniunea Europeană

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ