Salarii de 18.000 de lei în Energie. Ponta vrea să le impoziteze

| 23 apr, 2013

Remuneraţiile directorilor din Energie ajung şi la 18.000 de lei, ceea ce l-a determinat pe premierul Victor Ponta să atragă din nou atenţia că salariile mari ale angajaţilor de la stat ar trebui impozitate.

Guvernul a prezentat public lista salariilor nete la nivel maxim, pentru luna martie, ale directorilor din companiile de stat din sectorul energetic, în care sunt indicate remuneraţii ce ajung până la 4.693 lei şi 18.000 lei.

Pe listă sunt prezentaţi mai mulţi directori din companiile Oil Terminal, Conpet, Romgaz, complexul energetic Hunedoara, complexul energetic Oltenia, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Transelectrica şi Electrica, inclusiv filiale.

Conform acestui document, directorul general al Conpet primeşte un salariu de 4.693 lei, în timp ce directorul Romgaz câştigă 14.000 de lei.

La Hidroelectrica, un director câştigă 12.952 lei, la Transelectrica directorul general adjunct ia 12.527 lei, iar directorul general al Electrica Distribuţie Muntenia Nord primeşte 18.000 lei. Şefii de direcţie ajung, la rândul lor, la salarii lunare de 13.183 lei (Hidroelectrica).

"Să vedem ce facem cu aceşti din companiile de stat. Poate vedem de ce trebuie să plătim în felul acesta nişte directori (...) Poate reuşim să-i impozităm", a afirmat Ponta, citat de hotnews.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ