Sârbu: Premierul nu vine în ţară, pentru că "deocamdată nu poate călca pe picior trei săptămâni"

| 22 iun, 15:57

Premierul Victor Ponta nu poate veni în ţară după operaţia din Turcia deoarece "deocamdată nu poate călca pe piciorul respectiv trei săptămâni", a declarat luni liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu, arătând că, în opinia sa, propunerea de interimat a lui Gabriel Oprea "a fost discutată în PSD".

Întrebat când vine premierul în ţară, Sârbu a spus: "Vine după recuperare. Recuperarea poate să dureze o săptămână, două sau trei". “Deocamdată e acolo, acolo e reţinut, medicii de acolo ştiu ce au de făcut în continuare. În rest, nu ştiu”, a adăugat Sârbu, care este socrul premierului.

El a mai spus că Victor Ponta seaflă la un spital "exact cum există în Bucureşti" şi nu poate veni în ţară deoarece "deocamdată nu poate călca pe piciorul respectiv trei săptămâni". "Nici nu am auzit să fie clinică de recuperare sportivi. Este un spital exact cum avem în Bucureşti. Sunt două mari spitale, e la unul dintre ele", a arătat Sârbu.

El a spus că nu ştie dacă premierul a discutat cu preşedintele Iohannis în legătură cu propunerea de interimat a lui Gabriel Oprea.

Întrebat cum vede propunerea de interimar al lui Oprea şi dacă a fost discutata în partid, Sârbu a răspuns: "Părerea mea este ca a fost discutată, lucrurile acesta nu apar peste noapte. Vom vedea ce spune...Nu cred că lucrurile s-au facut la întâmplare, în ordine ierarhica aşa era, era vice-prim-ministru şi el în mod firesc îi ţinea locul de fiecare dată".

Întrebat cum vede relaţia între primul-ministru şi preşedintele Iohannis, "când va veni la birou", Sârbu a răspuns; "Mă puneţi pe mine să ghicesc, eu o văd normală, instituţională".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ