Scandalul majorării RCA ajunge la DNA. Transportatorii reclamă nereguli uriaşe

| 10 dec, 2014

Scandalul majorării RCA ajunge la DNA. COTAR, o federaţie de transportatori, a trimis o scrisoare deschisă către preşedinţie, Parlament şi DNA, în care semnalează neregulile grave generate atât de ASF, cât și de unele societăți de asigurări din România.

De altfel, problema creșterii asigurării RCA ajunge și în Parlament. 

Șeful ASF Mișu Negrițoiu, chemat miercuri la audieri în comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților, în contextul protestelor de stradă, a declarat că instituția pe care o conduce va demara analize detaliate. 

Sute de oameni au protestat zilele trecute în fața instituției față de costurile prea mari ale polițelor RCA, dar și de faptul că se anunță noi scumpiri la polițele RCA.

Citeşte şi: MIŞU NEGRIŢOIU: RCA la Dacia Logan e cât două plinuri de benzină

Cu toate acestea şeful ASF a recunoscut că poliţele RCA pentru tineri sunt exagerat de mari. 

Protestatarii au acuzat instituţia de înţelegeri cu companiile de asigurări. Asta în condiţiile în care oamenii au atras atunci atenţia şi asupra salariilor exorbitante pe care le au membrii din conducerea ASF. 

Directorul instituţiei Mişu Negriţoiu susţine însă că nu există nicio legătură între salariile conducerii ASF şi protestele oamenilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ