Şcoli închise. Toate unităţile de învăţământ din Bucureşti şi 14 judeţe rămân închise vineri

| 30 ian, 2014

Şcoli închise.Toate unităţile de învăţământ din sistemul preuniversitar din Bucureşti şi 14 judeţe rămân închise şi vineri, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale.

"În data de vineri, 31 ianuarie, vor rămâne închise toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti, Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea. Pentru a veni în întâmpinarea părinţilor, acolo unde este posibil, la grădiniţele cu program prelungit se asigură permanenţă", a precizat Ministerul Educaţiei.

Potrivit sursei citate, în judeţul Iaşi, în doar 10 unităţi de învăţământ nu se vor desfăşura cursuri, iar în judeţul Vaslui, din totalul unităţilor şcolare existente, 86 vor fi închise.

"Acolo unde situaţia şcolară pentru semestrul I nu a putut fi încheiată, ea va fi rezolvată în momentul în care elevii vor reveni la cursuri, în semestrul al II-lea. Acesta va începe pe 10 februarie, după ce, în intervalul 1 - 9 februarie, elevii se vor afla în vacanţă", a atenţionat MEN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ