Acuzaţii de plagiat la Ministerul Educaţiei. Este vizat secretarul Ştefania Duminică

| 05 feb, 2014

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Ştefania Duminică, ar fi copiat integral lucrarea de masterat din 2012 după o lucrare din 2008., conform B1 TV.

În ministerul Educaţiei, Ştefania Duminică, membru PNL, răspunde de învăţământul preuniversitar.

Ştefania Duminică are în spate un CV impresionant. Este lector universitar la departamentul de formare a profesorilor din cadrul Universităţii din Bucureşti, profesor de limba şi literatura română în învăţământul preuniversitar. De asemenea a absolvit două facultăţi. Cu toate acestea, a fost prinsă copiind mai rău decât un şcolar, la o lucrare de control. Singurele modificări efectuate în lucrarea de disertaţie copiată sunt cel mult de aşezare în pagină.

În lucrarea copiată, Duminică a lăsat chiar şi numele masterandului care a scris lucrarea originală, scrie romanialibera.ro.

Contactată de B1 TV, pentru a oferi un punct de vedere asupra plagiatul descoperit, Ştefania Duminică a refuzat să facă acest lucru. Singura reacţie a venit printr-un SMS trimis de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, care a precizat că va convoca, miercuri dimineaţă, la minister, o şedinţă.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ