Pricopie:Raportul MCV, pozitiv pentru Guvern, în general, şi pentru Ministerul Educaţiei, în special

| 22 ian, 2014

Ministrul Remus Pricopie susţine că raportul MCV dat publicităţii miercuri este pozitiv pentru Guvern, în general, şi pentru Ministerul Educaţiei, în special, fiind confirmate şi susţinute, în opinia lui, eforturile care se fac pentru a asigura un învăţământ de calitate, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, ministrul Educaţiei a declarat că raportul confirmă şi susţine eforturile care se fac pentru a asigura un învăţământ de calitate, performant, bazat pe cinste, corectitudine şi echitate. De asemenea, ministrul consideră că raportul Comisiei Europene este apreciativ faţă de angajamentul Guvernului privind lupta anticorupţie şi independenţa justiţiei.

"Raportul MCV este pozitiv pentru Guvern, în general, şi pentru Ministerul Educaţiei, în special. Comisia Europeană remarcă progresele pe care le-am făcut în lupta împotriva corupţiei, de la adoptarea Strategiei anticorupţie în educaţie şi asigurarea suportului financiar pentru implementarea acesteia, până la revizuirea programelor de studii, prin introducerea unor lecţii ţinute de magistraţi despre respectul faţă de lege. Toate aceste elemente pozitive, pe care Comisia Europeană le subliniază, nu fac decât să confirme şi să susţină eforturile pe care le facem pentru a asigura un învăţământ de calitate, performant, bazat pe cinste, corectitudine şi echitate", spune Pricopie, citat în comunicat.

În privinţa Guvernului, afirmă ministrul Educaţiei, raportul MCV este "aşa cum ar trebui să fie, adică apreciativ faţă de angajamentul privind lupta împotriva corupţiei şi independenţa justiţiei".

Citeşte si: Ponta: Raportul MCV arată că România a făcut progrese importante, indiferent de interpretările politice

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ