Pricopie: Lucrarea secretarului de stat acuzat de plagiat va fi analizată de o comisie de specialitate

| 07 feb, 2014

Lucrarea secretarului de stat din Ministerul Educaţiei Naţionale, Ştefania Duminică, acuzată de plagiat va fi analizată de o comisie de specialitate pentru a se vedea în ce măsură ceea ce a apărut în spaţiul public se confirmă, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, la Braşov, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie.

'Doamna secretar de stat Ştefania Duminică mi-a cerut să-i acord câteva zile pentru a încerca să clarifice situaţia, urmând ca, săptămâna viitoare, marţi, să ne revedem. O aştept marţi la minister pentru a clarifica problema aceasta, la nivelul discuţiei dintre un secretar de stat şi ministru. Pe de altă parte, sunt, însă, proceduri legale care au fost declanşate Prin urmare, această lucrare va fi analizată de o comisie de specialitate pentru a vedea în ce măsură ceea ce a apărut în spaţiul public se confirmă. Asta este tot ceea ce ştiu în acest moment. Mai departe putem să speculăm', a subliniat ministrul Remus Pricopie.

Ministrul Educaţiei Naţionale a adăugat că 'subiectul este unul extrem de serios şi de sensibil' şi, pentru a se găsi adevărul, 'trebuie să se acţioneze procedural'. 

Remus Pricopie a participat vineri, la Braşov, la închiderea lucrărilor Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor care s-a desfăşurat în perioada 4-7 februarie la Colegiul Naţional 'Andrei Şaguna'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ