Scrisoarea lui FLORIN PIERSIC către VICTOR PONTA, falsă. Mesajul premierului

| 14 iul, 16:22

Premierul Victor Ponta a catalogat drept porcărie ideea unora de a inventa o scrisoare prin care actorul Florin Piersic îi critică pe şeful Executivului că că a redus finanţările pentru investiţii. Şi marele actor a dezminţit presupusa scrisoare.

"Mă bucur enorm că de la o simplă porcărie a unora din presă am avut ocazia să vorbesc și să-l salut pe marele actor și marele român Florin Piersic! Îl admir și îl respect pentru tot ce a făcut în viață și îmi pare rău că numele lui este folosit în porcăriile zilnice cu care noi din păcate ne-am obișnuit!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Şi Florin Piersic  a dezminţit presupusa scrisoare în care se adresează lui Victor Ponta, specificând că i se pare neadmis ca cineva să scrie în numele lui. Totodată, a catalogat scrisoarea drept „o porcărie fără seamă".

„E incredibil cum cineva poate să publice o asemenea scrisoare în numele meu". Acesta a declarat pentru Adevărul  că scrisoarea este un fals. Florin Piersic a precizat că se află în concediu de două luni şi că nu cunoaşte tema scrisorii.

Totodată, Piersic a precizat clar că i se pare de neiertat faptul că cineva îşi permite să publice o scrisoare în numele său, mai ales că acesta nu a cochetat cu politica. „Nici vorbă, nu eu am scris-o, cel care a publicat în numele meu e un porc, un neruşinat! Sunt în concediu de două luni, nici nu ştiu despre ce e vorba. Nu m-am băgat în politică până acum, nu m-am dus la niciun partid şi crezi că m-aş fi apucat acum să le scriu? Mor de râs, sincer îţi zic, sunt uluit de tâmpenia asta. Nu am scris eu, nici vorbă. E incredibil cum cineva poate să publice o asemenea scrisoare în numele meu. E o porcărie fără seamă", a declarat Florin Piersic pentru sursa citată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ