MARELE CUTREMUR se apropie! Profeţia care descrie momentul

| 11 sep, 2014

Hildegard von Bingen (1098 - 1179) a fost o călugăriță benedictină, stareță din 1136, fiind una dintre cele mai importante reprezentante a misticismului, dar având contribuţii importante la discipline cum ar fi religie, medicină, biologie și muzică. Deşi femeie, a reușit să-și construiască o reputație și un renume, într-o lume dominată de un patriarhat accentuat, unde femeile aveau foarte puține drepturi, spre deloc. Osemintele (moaștele) ei sunt păstrate în Eibingen.

Hildegard von Bingen a fost fiica lui Hildebert și Mechthild, o familie de edelfrei (nobili care se supuneau numai regelui sau împăratului), ziua și locul nașterii ei nefiind certificate exact de biografii ei. Tatăl ei se se presupune că era Hildebert von Hosenbach.

Al zecelea copil al familiei, Hidegard şi-a primindu-și educația într-o mănăstire benedictină condusă de Jutta von Sponheim. După moartea acesteia, în 1136, Hildegard este aleasă în locul ei, eveniment conform viziunii avute de ea în tinereţe.

În mod repetat Hildegard are conflicte cu starețul Hugo von Disibodenberg, pe motivul refuzului de a practica asceza (meditația) unul dintre principiile călugărilor. Astfel, pentru adepții ei, Hildegard stabileşte reguli de alimentație mai puțin severe, iar timpul de rugăciune și a liturghiilor este scurtat. Conflictul se agravează când Hildegard dorește întemeierea unei mănăstiri proprii, călugării benedictini din Disibodenberg opunându-se vehement.

Hildegard caută sprijinul lui Bernard din Clairvaux (predicator cistercin renumit), pe care Hildegard l-a menţionat din nou în viziunile sale. Cu toate acestea, în anul 1141, Hildegard, cu colaborarea prepostului Volmar von Disibodenberg și a călugăriței Richardis von Stade, pune pe hârtie, în limba latină, viziunile ei teologice și antropologice. Neavând cunoștințe de limbă latină, Hildegard lasă această sarcină altora. Opera ei de bază este Liber Scivias Domini („cunoașterea drumurilor Domnului”) care a fost scrisă într-o perioadă de 10 ani.

Cartea cuprinde 35 de miniaturi deosebite, pe teme teologice, cu scopul de a ajuta la înțelegerea textului. Textul original a dispărut în timpul celui de-al doilea război mondial, dar la mănăstirea din Eibingener există o copie a documentului din 1939. În timpul unui sinod ținut în Trier, Hildegard primește, în 1147, aprobarea Papei Eugen al III-lea de a-și publica viziunile, cu menţiunea Papei că "Sfântul Duh vorbeşte prin ea".

Din acest moment, Hildegard devine foarte apreciată de personalitățile vremii, iar între anii 1147 și 1150 primeşte acceptul pentru întemeierea mănăstirii Rupertsberg, pe malul stâng al râului Nahe. Bunăstarea mănăstirii dă ocazia unor noi conflicte, Hildegard fiind criticată că în mănăstire s-ar duce o viață de lux, asta pentru că Hildegard este un cunoscut critic al Ordinului Cerșetorilor (cei ce renunță la toate bunurile materiale), mișcare devenită tot mai populară.

Deoarece numărul călugărițelor mănăstirii crește continu, Hildegard obține în 1165 mănăstirea augustină din Eibingen și întemeiază acolo încă o mănăstire-filială, unde vor fi acceptați toți cetățenii care vor să se călugărească. Astăzi, mănăstirea Rupertsberg nu mai există, fiind distrusă în 1632, în timpul Războiului de 30 de ani.

Citeşte şi: Profeţia preotului Justin Pârvu: România va fi câmp de luptă în cazul unui RĂZBOI mondial

"Va veni un timp când conducătorii și popoarele vor respinge autoritatea Papei. Unele țări vor prefera proprii conducători ai Bisericii în loc de Papă. Imperiul german va fi divizat. Proprietăţile Bisericii vor fi împărţite, preoții vor fi persecutați. După nașterea Antihristului, se vor propovădui doctrine false, iar creștinii vor îndoieli privind credința lor catolică. În acea perioadă, când Antihristul se va naște, vor fi multe războaie și ordinea va fi distrusă pe pământ. Erezia va fi agresivă și ereticii vor predica erorile în mod deschis, fără reținere. Spre sfârșitul lumii, omenirea va fi purificată prin mari suferințe. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cler, care va fi jefuit de toate bunurile. Când clerul va adopta un mod simplu de viață, condițiile se vor îmbunătăți. În acest moment, ca o pedeapsă pentru păcatele lor, Biserica va încerca o rezistența armată, simțind nici o preocupare pentru moartea corpurilor lor. Un vânt puternic va crește în nord, o ceață grea și densă de praf de divin va umple gâtul și ochii tuturor, astfel încât, de frică, vor înceta sălbăticia. Apoi, prin poporul creștin, Sfântul Dumnezeirii va trimite semne și minuni, ca în timpul lui Moise. Ca urmare, un număr mare de păgâni se vor alătura creștinilor în adevărata credință și vor spune: "Dumnezeul creștinilor este Dumnezeu adevărat, pentru că minunile s-au petrecut printre creștini".

Vor fi doar câţiva bărbaţi rămași, şapte femei vor lupta pentru un singur om, care-i vor spune: "Casatoreste-te cu mine şi alungă-mi ruşinea". Pentru că în acele zile, va fi o rușine pentru o femeie să fie fără copil. "Înainte de a veni Cometa, multe națiuni vor fi lovite de o mare foamete. Mare națiune din Ocean, locuită de oameni de diferite triburi, va fi lovită un foarte mare cutremur, furtuni şi valuri uriaşe. Va fi dezastare.

Citeşte şi: Profeţiile părintelui Arsenie Boca despre CUTREMURUL care va şterge Bucureştiul de pe hartă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2014
Părintele Cleopache
Ştiaţi că:
- Iisus a avut doi taţi şi s-a născut din mamă virgină, aceasta fiind fertilizată in vitro de către o fantomă?
- deţine recordul mondial pentru cea mai lungă perioadă de abstinenţă sexuală şi anume 33 de ani?
- exceptând faptul că era tâmplar, mai practica iluzionismul, medicina alternativă şi multe alte practici “magice”?
- inelele lui Saturn sunt de fapt prepuţul lui Iisus, fapt dovedit de teologul Leo Allatius?
- Biblia afirmă că Iisus era o forma de viaţă neconvenţională, fiind alcătuit din pâine integrală şi vin Chateau Cheval Rouge?
- îi iubeşte atât de mult pe americani încat a ţinut secret mântuirea sa (cu “s” mic) până în anul 1492?
- poate merge pe apă pe care o transformă în vin, pentru ca apoi, prin tranzitivitate, să poată merge şi pe vin?
- a reuşit să se supună sacrificiului suprem chiar dacă, fiind atotştiutor, cunoştea faptul că după trei zile va învia?
- a murit şi a înviat de peste 2000 de ori?
- este primul caz uman confirmat de înălţare/decolare?
- unul dintre hobby-urile sale este apariţia în visele schizofrenicilor?
- numele său real este Conchita Wurst?
17 sep, 2014
BOR Breaking News
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

În mod suplimentar, Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a propus oferirea, în zilele de duminică, a câte 10 supozitoare cu trotil pentru înlesnirea mântuirii. Pentru început, majoritatea doamnelor în vârstă, participante la slujbele BOR, au recunoscut că sunt foarte încântate de această idee.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor î
13 sep, 2014
Cineva
raspuns
Bancuri vad ca stii, mai bine invata sa te inchini ca asa cum au trecut anii pana la vartsa pe care o ai, asa vor trece si pana cand va trebui sa pleci la... Domnul. Iar acolo il vei intalni si pe Arsenie Boca si sa te fereasca Dumnezeu sa iti spuna ei bancuri.
12 sep, 2014
constantin
Jobul potrivit
Încearcă și lucrează ca operator online aici! Acest job ți se poate potrivi! Ai posibilitatea reală și sigură de a câștiga 300 de dolari lunar, cu o muncă extrem de interesantă (3 ore pe zi). Dacă ești interesat să produci o schimbare în situația ta financiară, solicită, cu încredere, detalii la email [email protected]!
12 sep, 2014
Preacucernicul Panfųtie Pustnicul
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Izvorul Tămăduirii:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă!

***
Măicuţele mergeau pe bicicletă prin curtea mănăstirii. Maica stareţă:
- Nu mai faceţi atâta gălăgie, fetelor, că vă pun şaua la loc!

***
Un fost elev, la reuniunea de 10 ani, se adresează profesorilor săi din liceu:
- Stimaţii mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de idiot eram, de mă tot lăsaţi corigent?
- Vaaai, se poate, părinte?

***
- De ce mai au creier ortonauţii?
- Pentru că gestul contează.

***
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am făcut l~~a lui bărbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi mergi la râu să te speli pe mâini!
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru, apoi ajunge acasă.
Soţul: Unde ai fost Mărie?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.

***
- De ce merge Iisus pe apă?
- Orice rąhąt pluteşte.

***
- Care este numele real al lui Iisus?
- Conchita Wurst.

***
Un pedofil, după moarte, rătăcind pe la poarta Raiului, către Sfântul Petru:
- Îl caut pe pruncul Iisus. Este aici?

***
- De ce Iisus nu s-a născut în Epoca de Piatră?
- Pentru că nu existau cuie.

***
- Care este diferenţa dintre Iisus şi o icoană a lui Iisus?
- Pentru icoană ai nevoie de un singur cui.

***
- Care este deosebirea dintre o femeie şi o biserică?
- În biserică mai întâi intri şi tocmai apoi te rogi.

***
- De ce moare Iisus în fiecare an?
- De supărare, pentru că vede că ortonauţii sunt din ce în ce mai idioţi.

***
- Se poate ruga un ortonaut în patru labe?
- Evident că da: una de dimineaţă, două la prânz şi una seara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ