Se cere revocarea din funcţie a lui Petre Roman

| 27 ian, 15:55

ANI ameninţă din nou Parlamentul cu amenzi, dacă deputaţii nu supun la vot revocarea din funcţie a lui Petre Roman, găsit încompatibil în martie anul trecut.

Agenţia Naţională de Integritate a trimis o scrisoare Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor în care îl anunţă pe Valeriu Zgonea că risca o amendă de până la 2.000 de lei, dacă refuză să supună la vot încetarea mandatului lui Petre Roman.

Mandatul lui Petre Roman, potrivit ANI, ar fi trebuit să înceteze de anul trecut, din data de 12 martie, dată la care raportul de evaluarea prin care a fost constatată incompatibilitatea a rămas definitiv, pentru că parlamentarul nu a contestat documentul în termenul prevăzut de lege.

ANI susţine că deputatul Petre Roman s-a aflat în stare de incompatibilitate, pentru că a avut calitatea de persoana fizică autorizată în timp ce deţinea mandatul de parlamentar.

BOMBĂ! 14 aleși locali, descoperiţi INCOMPATIBILI. VEZI lista!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 ian, 16:52
ec i smarandescu
AIFACUT RAU ROMINIEI PRIMESTI RECOMPENSA
PRIMESTE RASPLATA PETRU ==NDUSTRIA ROMINIEI ESTE UN MORMAN DE FIARE VECHI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ