SEBASTIAN GHIŢĂ a câştigat încă o bătălie cu procurorii

| 09 iul, 23:17

Laura Codruța Kovesi și procurorii DNA pierd tot mai multe bătălii cu Sebastian Ghiță! După ce a scăpat de interdicția de a părăsi județul, impusă de DNA, mai multe firme ale lui Ghiță au scpăat de sechestrul impus de procurori.

Joi seara, Sebastian Ghiță a mai câștigat un episod din lupta cu Laura Codruța Kovesi. Mama deputatului şi fratele acestuia, Alexandru, cumnatul său, Cristian Anastasescu, dar şi de alte persoane apropiate scapă de sechestrul impus de procurori în dosarul de spălare de bani şi evaziune fiscală al parlamentarului.

Decizia a fost luată azi de Instanţa Supremă şi este definitivă. Tot astăzi, judecătorii au luat horărâri similare de ridicare a sechestrului pe conturi în cazul mai multor societăţi fondate de politician, dar şi în privinţa unor oameni de afaceri care le controlează în prezent. Deciziile vin după ce în urmă cu două zile a fost ridicat şi sechestrul asupra Asesoft Internaţional.

 

Citeşte şi: Instanța ridică sechestrul pus de DNA pe conturile a șase firme în dosarul deputatului Sebastian Ghiță

 

Tag-uri: DNA, Sebastian Ghita
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 10:02
Andrei Pop
este clar,Ghita castiga toate bataliile cu procurorii..
e tare de tot,desi nu are bani,e un amarat de deputat
sunt totusi curios cine va castiga in final,razboiul??????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ