Sebastian Ghiţă, despre acuzaţiile Elenei Udrea: "Nu cred că sunt o cale de atac la instituţiile statului"

| 30 ian, 20:43

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat la România TV că prin atacurile pe care i le-a adus Elena Udrea, într-un interviu acordat HotNews.ro, şefa PMP se auto-inculpă.

"Nu le înţeleg planul şi strategia, nu cred că aceste atacuri la instituţiile statului sunt în ajutorul dânsilor şi îi poate ajuta să îşi dovedească nevinovaţia. Nu ştiu dacă denunţurile din jurul dânşilor sunt reale şi de aceea nu doresc să îmi văd numele prezent în această poveste. Nu cred că sunt o cale de atac la instituţiile statului. N-am avut legătură cu DNA şi nu cunosc procurorii de acolo", a declarat Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi: ATACURILE de ultimă oră ale ELENEI UDREA. Sunt vizaţi capii DNA şi SRI

"Până acum nimeni nu îşi aducea aminte de nimic. Spune că ştia de bani, de câţi bani au dat și ce sume au fost ţi dintr-o dată doamna Udrea se autoinculpa spunând că ştia de bani, ştie că s-au cheltuit pe sondaje, pe televiziuni şi confirmă declaraţiile Gabriel Sandu. Ştia de banii şi de şpăgi sau ameninţă instituţiile statului", a mai completat Sebastian Ghiţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ