Şedinţă a coaliţiei de guvernare. Victor Ponta: Vom duce la îndeplinire programul de guvernare UPDATE

| 13 iul, 14:48

Victor Ponta a declarat luni, la sediul PSD, înaintea ședinței coaliției guvernamentale, că s-a prezentat la această reuniune în calitate de prim-ministru. După încheierea şedinţei, Ponta a anunţat că nu îşi dă demisia din funcţia de premier şi că partidele din coaliţie vor continua programul de guvernare.

UPDATE. Victor Ponta a ieşit la o scurtă declaraţie de presă.

"Din punctul meu de vedere există tot sprijinul pentru a duce la îndeplinire programul de guvernare", a declarat Victor Ponta după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a făcut o referire şi la colaborarea cu preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că va continua în aceeaşi linie.

"Trebuie să colaborăm instituțional. I-am transmis și vineri o revenire la Ministerul Transporturilor. Sunt convins că atunci când va reveni în țară, va da un răspuns", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta la DNA: Sechestru pe o parte din avere. Premierul nu demisionează

"Eu sunt prim-ministru al coaliției care se întrunește. Am fost invitat, mă prezint foarte disciplinat", a spus Ponta, la intrarea în sediul PSD.

Premierul a salutat-o pe Rovana Plumb pe care numit-o "doamna președinte" și le-a transmis ziariștilor că și-a reparat cârjele rupte la DNA.

Citeşte şi: Gabriel Oprea: Rămânem în coaliție cu Victor Ponta prim-ministru

Liderii coaliției de guvernare s-au întâlnit, luni, la ora 14:00, pentru a discuta situația creată în urma retragerii lui Victor Ponta de la președinția PSD.

Victor Ponta s-a suspendat din funcția de președinte al PSD din cauza problemelor din justiție. Rovana Plumb continuă să fie președinte interimar al PSD, potrivit informațiilor publice furnizate până în acest moment.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 15:28
palada pufulet
Euronews
s-a prezentat si el:Victor Monta
ha,ha,ha

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ