Şeful ANI, dosar penal pentru că a condus având permisul suspendat

| 02 sep, 2013

Preşedintele ANI, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit de un echipaj al Brigăzii Rutiere care a constatat că acesta figura cu permisul suspendat, ulterior dovedindu-se că el contestase sancţiunea, însă această informaţie nu fusese încă introdusă şi în baza de date a poliţiei, scrie Mediafax.

Codău a spus că şeful ANI avea permisul suspendat din data de 9 august, pentru depăşirea vitezei legale. Horia Georgescu a contestat în instanţă măsura suspendării şi, până la luarea unei decizii definitive, a obţinut un certificat de grefă care i-ar fi permis să conducă, însă acesta nu a venit să îl înregistreze la poliţie.

Poliţiştii rutieri l-au depistat pe Georgescu conducând cu permisul suspendat în data de 30 august, pe şoseaua Chitilei, în jurul orei 3,00.

Potrivit BPR, Georgescu a adus a doua zi certificatul de grefă la Poliţie, însă a fost mult prea târziu, pentru că oamenii legii îi întocmise deja dosar penal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ