Seful Poliției Brașov a fost reținut! Lua mită păstrăvi și lemne

| 24 iun, 2014

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, suspectat de fapte de corupție, a fost reținut de procurorii DNA, marți după-amiază, după ce a fost audiat timp de aproximativ cinci ore, potrivit Agerpres.

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov a fost scos din sediul DNA Brașov în jurul orei 17.15, fiind dus în arestul Poliției Județene după ce pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Claudiu Tămârjan a fost ridicat de procurorii DNA marți după-amiază şi dus la audieri în urma unor percheziţii desfăşurate la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, în biroul lui Claudiu Tămârjan, precum şi la locuinţa acestuia din cartierul Bartolomeu din municipiul Braşov, într-un dosar în care se fac cercetări privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, Claudiu Tămârjan este suspectat de luare de mită şi trafic de influenţă, pentru că, în schimbul unor sume de bani, ar fi muşamalizat dosare privind accidente rutiere.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii fac percheziții la două adrese din municipiul Brașov, dintre care una la sediul unei instituții publice.

Percheziţiile au avut loc într-un dosar în care Direcţia Naţionale Anticorupţie Brașov face cercetări privind "săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către un funcţionar public cu statut special, cu funcţie de conducere în plan local", a precizat sursa citată.

Claudiu Tămârjan se află la conducerea Poliţiei Rutiere Braşov de aproximativ zece ani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ