Senator din Comisia de Cultură surprins în timp ce ronţăia seminţe în plen: „E un tratament naturist"

| 14 dec, 2013

Surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce ronţăia seminţe în plenul reunit al Parlamentului, senatorul liberal Mihaela Popa se justifică: „Eram răcită. E un tratament naturist”.

Episodul s-a petrecut zilele trecute când premierul Victor Ponta venise în plen pentru legea bugetului. La dezbaterile lungi şi pe alocuri anoste, senatorul şi-a sos gustările pe masă fără a ţine cont că şedinţa era în plină desfăşurare.

Contactată de jurnaliştii din colegiul pe care îl reprezintă, Popa a găsit şi o explicaţie, apreciind că „s-a exagerat un pic” atunci când a fost scooasă în prim-plan din acest motiv. „Era o perioadă de semi-pauză, venise Ponta în plen. În al doilea rând, nu era vorba de mâncat seminţe. Un coleg de-al meu, văzând că mi-e rău şi sunt răcită, mi-a dat un păhărel în care erau mai multe...un tratament naturist, era vorba de cereale integrate, de seminţe de in, de seminţe de bostan. Şi am gustat, într-adevăr, de acolo", a spus Mihaela Popa la IaşiTv Life.

La al doilea mandat consecutiv în Parlament, senatorul Mihaela Popa, de profesie profesor de matematică, reprezintă un colegiu din Iaşi. Intrată în Senat în 2008, ca membru PDL, Popa a trecut în 2012 la PNL, câştigând al doilea mandat sub sigla USL. În prezent, este membru al Comisiei de Cultură şi al celei pentru Afaceri Europene din Senat, informează gândul.info.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ