Senatul îl cheamă la comisia de anchetă pe Radu Gheţea de la CEC Bank

| 18 noi, 2013

Senatul a decis să constituie o comisie care să ancheteze modul în care Ioana Băsescu a obţinut creditul de la CEC Bank.

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Biroului Permanent al Senatului, cu 10 voturi favorabile, la propunerea preşedintelui Comisiei de buget-finanţe a Senatului, Cosmin Nicula (PSD).

Modalitatea formală de constituire aleasă de către conducerea Senatului este formarea unei subcomisii în cadrul Comisiei de buget-finanţe.

"Vom verifica activitatea managerială a CEC-ului. Aţi văzut şi dumneavoastră pe toate posturile de televiziune cum cei de la DNA au început să ancheteze activitatea unor directori de sucursale. Nu ne referim strict la creditul luat de doamna Ioana Băsescu", a declarat Cosmin Nicula la România TV.

În următoarele 5 zile, comisia va adresa invitaţii către cei ce urmează să fie audiaţi, iar audierile se vor finaliza printr-un raport către Biroul Permanent.

Tag-uri: CEC Bank, DNA, senat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ