Seniorul Quintus, mesaj tranșant către vechiul PDL. Cum vede declarațiile compromițătoare ale lui Atanasiu

| 12 mai, 08:17

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, în contextul stenogramelor apărute în presă, că le transmite colegilor din vechiul PDL că liberalii își respectă angajamentele și că „în niciun caz” părerea vicepreședinteleui PNL, Teodor Atanasiu „nu poate angaja în niciun fel partidul”.

Totodată, Mircea Ionescu Quintus a subliniat că „înainte de orice alt interes, este acela de a păstra seriozitatea, prestigiul și cinstea acestui partid”, garantând că în cazul în care partidul va câștiga alegerile și va trebui să facă Guvernul, prim-ministrul va fi Cătălin Predoiu, informează realitatea.net.

„Este de datoria mea. Lăsând de-o parte timpul pe care l-am trăit în PNL, lăsând de-o parte că, în curând, sărbătorim 140 de ani de demnitate și de istorie a acestui partid, sunt confruntat acum cu o situație foarte delicată. Îl cunosc bine și de mult pe domnul Atanasiu, l-am respectat pe un om serios. Din ce a spus dânsul, recunoaște că a făcut o parte din aceste greșeli. Chiar dacă și-a revenit, știind că e bine când cineva își revine, nu vreau să discut greșeala sau atitudinea sa. Văd că e pusă la îndoială seriozitatea și cinstea PNL și de aceea am dorit să intervin și să spun că în numele PNL, după statut, poate vorbi și poate angaja responsabilitatea partidului numai președintele.

Alte declarații sunt făcute în împrejurări speciale, dar eu cred că, în niciun caz, părerea domnului Atanasiu nu poate angaja în niciun fel partidul și vreau să spun colegilor din vechiul PDL că noi știm să ne păstrăm angajamentele, că în cazul în care partidul va câștiga alegerile și va trebui să facă Guvernul, eu, președintele de onoare al partidului, garantez că prim-ministrul va fi domnul Predoiu. Să nu mai aibă nimeni griji pentru că alături de mine sunt toți oamenii din acest partid și care, înainte de orice alt interes, este acela de a păstra seriozitatea, prestigiul și cinstea acestui partid. Fac parte dintre fundamentaliștii PNL și toți noi aceștia am votat pentru fuziunea cu PDL și respectăm și votul nostru și voința partidului. Să nu se îndoiască nimeni de cinstea partidului nostru”, a spus Mircea Ionescu Quintus luni seară la ”Jocuri de Putere.”

Întrebat când va ajunge PNL la guvernare, Mircea Ionescu Quintus a precizat:

„Eu cred că va trebui să vină la guvernare în momentul în care asigură majoritatea guvernamentală. O guvernare fără Parlament, așa cum s-a întâmplat la un moment dat partidului nostru, este păguboasă și eu cred că guvernarea noastă trebuie să fie eficientă și benefică țării noastre și colegilor noștri liberali și întregului popor român. Numai atunci trebuie să venim la guvernare, când putem să salvăm situația gravă a țării noastre”, a conchis preşedintele de onoare al PNL, potrivit realitatea.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mai, 14:44
liviuioan
--- SATISFACEREA--
Cu mana la nas--ca in vremea cand ca si PALEOLOGU---trebuia --SA TRAITI BINE ! --scriind . MONA MUSCA--a avut totusi decenta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ