Băsescu despre afirmaţiile scandaloase ale lui Atanasiu: I-aş fi cerut capul, indiscutabil

| 12 mai, 19:22

Traian Băsescu a comentat, în premieră, situația tensionată la care s-a ajuns în PNL, ca urmare a apariției în spațiul public a stenogramelor compromițătoare, în care Teodor Atanasiu aducea acuzații grave vechiului PDL și puncta că premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, nu va ajunge niciodată în această poziție.

Traian Băsescu a declarat, la psnews.ro, că a mai trecut „prin relația cu liberalii”, declarând că "în liberali nu trebuie să ai încredere”.

Întrebat ce atitudine ar fi luat în acest context, dacă era lider al PDL, fostul șef de stat a declarat tranșant: „i-aș fi cerut capul lui Atanasiu, indiscutabil”.

În același timp, Traian Băsescu consideră că singurul câștigat din urma scandalului provocat de Atanasiu este Cătălin Predoiu, „pentru că a primit reconfirmarea faptului că va fi prim-ministru dacă PNL câștigă alegerile”, argumentând că ar fi foarte greu, acum, ca PNL să se răzgândească, pentru că„raportarea la declarațiile lui Atanasiu ar fi cutremurătoare pentru ei ca fiind oameni care nu-și țin cuvântul”.

Nu în ultimul rând, Traian Băsescu a precizat că „ce a făcut Atanasiu acum, cu asistența doamei Gorghiu, care și ea, fără să spună direct, lăsa de înțeles că are dreptate Atanasiu, nu se mai poate repeta”, argumentând că nu îi vede pe liderii PDL „înghițind a doua oară un asemenea afront”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ