Şerban Huidu, cuvinte grele despre Cristi Borcea

| 06 ian, 11:06

Şerban Huidu a comentat dur pe marginea scandalului în care este implicat Cristi Borcea, soţia acestuia, Alina Vidican şi Valentina Pelinel, proaspăt însărcinată. Zvonurile conform cărora dinamovistul Borcea ar fi tatăl copilului lui Pelinel s-au înteţit în presa de scandal.

"Cristi Borcea zis Butelie este un “capitalist de succes” ce a facut o groaza de bani din butelii! Unul dintre capitalistii de cumetrie ai Roamaniei, care si-a cladit afacerea nu pe cunostinte(ca e un agramat de frunte) ci pe tupeu si relatii, ca la asta sunt cei mai buni emanatii Revolutiei!

A fost prins cu furtul de la buget cand a fost mare conducator de club si acum face un pic de mititica impreuna cu tovarasii de cotcarii! Nu ma vorbim de viata particulara macinata de divorturi si dezvirginari in cada plina cu sampanie! Da da ati auzit bine, va dati seama ce a usturat-o pe matracuca.

Mai nou fantele de la Poarta Alba se pare ca are un copil cu Pelinel, al 7-lea cu 3 femei diferite, ca cineva trebuie sa faca bani din butelii altcineva trebuie sa ii cheltuiasca!", a scris Serban Huidu pe blog.

Citeşte şi: BOMBĂ! Un apropiat al lui Cristi Borcea dezvăluie cum a rămas Valentina Pelinel ÎNSĂRCINATĂ

"Lasand la o parte penibilul situatiei in care Pelinel s-a dus la camera intima a penitenciarului atrasa fiind de farmecul sau euroii lui Don Juan de Butelie, cel mai tare se da in spectacol penibila de actuala nevasta-Alina care a ajuns la momentul in care roata s-a intors pentru ea: Atentie ce declara moralista:

“Noi suntem o familie solida, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste!“, a declarat Alina Borcea, la Antena 1. Rugată să comenteze faptul că Valentina pelinel este însărcinată, soţia lui Cristi Borcea a declarat: “Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că e o stearpă“.

Pai sa spunem noi ce urmareste, dezvirginata in sampanie care esti: sa ii faca un copil lui Borcea sa scada mostenirea ordaslelor tale! E de moravuri usoare ca il desparte de sotia cu doi copii?! Da’ tu ce ai facut? E zdrenta? Da’ tu de unde stii? E sterpa? Iote ca Dumnezeu nu da cu parul loveste puternic la radacina: Sterpa o sa faca un copil cu Borcica….si o sa iti ia caimacul fandosita Pamantului!

citam din nou din intelepciunea otrepei:

”Valentina, eu nu am soţ de lăsat, eu nu m-am măritat să divorţez. Îţi transmit că vreau să ne respecţi intimitatea şi să ne laşi familia în pace. Îţi reamintesc că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Îţi mulţumesc. Să-şi caute fericire în altă parte. Eu lupt pentru soţul meu”

Ai nu zau? Cum sa divortezi de sponsor dupa ce te-ai chinuit atat sa-l desparti de fosta sotie! De unde viata indestulata, de unde vacante exotice de unde statut social? Din buteliile lui Borcica! Si acum, dupa ce te-ai chinuit atat, sa vina alta sa ti-l ia? Nu face ma chere! Unde mai pui ca va trebui sa si muncesti in viitor! Tz tz tz!

Lasand deoparte aceste povesti despre obrazul si onoarea unora, aceste intamplari reprezinta modele de viata pentru copiii nostri! ” De ce tati sa fiu moral ca Borcea are 7 copii cu 3 femei si uite ce bine ii este!” “De ce mami sa nu imi urmaresc interesul sa intalnesc un fraier cu bani si sa-i torn un copil-uite scap de probleme pe viata…”.

Acestea sunt intrebari la care trebuie sa raspundeti copiilor vostri. Si nu e usor, Asa ca luati fiecare atitudine ca aceste accidente morale ale societatii moderne sa nu devina lucruri normale!"

Citeşte şi: Cristi Borcea a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca! Scandalul amoros i-a pus capac

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 14:21
Mireille Owe
pas cu pas
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]
10 ian, 12:10
the one
auzi caine s-a gasit sa comenteze
Auzi cine s-a gasit sa comenteze,pai bai nenorocitule tocmai tu te-ai gasit sa vb de moralitate si de relatii ???!!!Oare tu cum ai scapat dupa ce ai omorat cativa oameni nevinovati si ai mai vrea sa-i scoti pe ei vinovati?Tu nu ai dreptul sa te adresezi nici macar unui maidanez!!!!
10 ian, 11:16
lucian
ciocul mic
Ma-i criminalule tocmai tu ti-ai gasit sa vb.?De nu te-ar mai primi pamantul.
09 ian, 18:28
Ciprian Birtea
Huidule, nu cunoști legea. pelinel nu a fost în camera intimă la penitenciar, pentru că legea spune că deținuții au dreptul la o vizită intimă de 24 CU NEVASTA, dacă nu sunt în proces de divorț, sau 48 dacă sunt în proces de divorț. Pelinel nu este măritată cu Borcea, deci legea îi interzice vizite intime cu acesta.
07 ian, 20:24
sorin
asta vorbeste
ar cam trebui sa stai ascuns si sa taci,criminalule

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ